Halaman

nuffnang ads

~Followers~

Cari Blog Ini

nuffnang ads

Jumaat, 10 Mac 2017

SARI TENUN INDIA dan COTTON SILK by LA mencuit memori

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


Bismillahirrahmanirrahim


🌺SARI TENUN INDIA + COTTON SILK by LA


✅MATERIAL: SHINY POLIESTER
✅Berkilat dan dwitone
✅PLAIN COTTON SILK

✅Material kain yang tidak panas,lembut dan selesa dipakai
✅Juga sesuai untuk pelbagai jenis kurung

~ TENUN DAN BUKAN PRINTED
~ Bahagian dalam licin dan tidak gatal bila pakai..
~ Material COTTON SILK lembut.. tidak panas.. selesa di pakai




STC1 - Black


STC2 - Blue


STC3 - Ocean Blue


STC4 - Red 


STC5 - Maroon


STC6 - Green


STC7 - Dark Blue


STC8 - Magenta


STC9 - Emerald Green


STC10 - Dark Fuschia


✅2M SARI TENUN
✅2M COTTON SILK
✅BIDANG45

💵HARGA :  RM75.00
TIDAK TERMASUK POS

〰〰〰〰〰〰〰〰〰
📲Whatsapp :  019-4481927
Telegram.me/ybkraf
〰〰〰〰〰〰〰〰〰



Rabu, 15 Februari 2017

Kain Dubai Silk kembali menyengat !!!

Kain Dubai Silk kembali menyengat !!!


Assalamualaikum dan selamat sejahtera,


Kain : Dubai Silk 
❤️ Lembut, Licin, Senang Iron, Tak Jarang❤️

Bidang : 45 +/-
Panjang : 4 meter
Berat : 530 +/-

# Warna mungkin sedikit berbeza atas faktor pencahayaan ataupun berlainan setting screen dan monitor.

Harga hanya RM65.00 (sepasang, 4 meter)

KP059



KP060 



KP061




KP062




KP063




KP064



Macam mana nak order??



Senang jew…pilih warna, design dan kod.
Order nak berapa helai, dan whatsapp sekarang ke nombor 
019-4481927
019-4481927 

019-4481927



Terima kasih sudi singgah dan order Kain Dubai Silk kembali menyengat !!!
(*-*)

Sabtu, 22 Oktober 2016

PRomosi DA DI DU Blouse Muslimah Juwita

PRomosi DA DI DU Blouse Muslimah Juwita


Assalamualaikum dan selamat sejahtera

PRomosi DA DI DU Blouse Muslimah Juwita. Makin berdebar-debar nak tunggu offer yang best-best..Hari ni starina nak menghebahkan lagi PROMOSI yang best!!..PROMOSI Blouse Juwita Songket DA DI DU.

Kepada peminat songket ini masanya tambahkan drawer anda dengan kegorjesan blouse ni!! Yang tak minat, anda tidak perlu risau gerenti terminat Juwita Blouse Songket (JBS) 😍😍 tak cuba tak tahu, dah Cuba baru tahu..mesti jatuh hati punyer ..

Material Juwita Blouse tip top gitu..guna cotton bali yang lembut, super comfy..👍🏻

HARGA ni nak bagitau dulu-dulu RM90.00. Kini tidak perlu risau kami nak bagi ‘LINE CLEAR’ RM50.00, harga termasuk postage ke semenanjung, bagi sabah dan sarawak tambah RM5.00.

Amacam best tak???

😱😱nak bagi lagi SPECIAL, beli 1 blouse dapat lagi 1 hadiah misteri

Macam mana nak order, macam mana nak order??tak sabar-sabar!!!

Senang jew…pilih warna dan size, order nak berapa pasang, dan whatsapp sekarang ke nombor 019-4481927.




















Jangan tunggu lama-lama, nanti tambah lagi DA DI DU di jiwa anda tu…dapatkan sekarang, promosi terhad !!!dah habis memang takde restock.

Jom dapatkan sekarang PRomosi DA DI DU Blouse Muslimah Juwita.

posted from Bloggeroid

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers