~Followers~

nuffnang ads

Sabtu, 24 April 2010

Cabutan Bertuah Oleh Memory Shop

Assalamualaikum dan salam sejahtera,
Berikut adalah penyertaan aye untuk cabutan bertuah @ Lucky Draw Contest yang dianjurkan oleh The Memory Shop sempena pembukaan kedai mudah.

Di kedah mudah aka Memory Shop terbanyak brooch yang cantik-cantik dan menariknya hadiah untuk lucky draw ini juga merupakan brooch.  Bagi peserta pertama boleh membuat pilihan brooch mana yang berkenaan sebaliknya hadiah bagi peserta kedua dan ketiga ditentukan oleh pihak penaja.

Syarat penyertaan tidaklah susah mana dan boleh didapati di kedai mudah.
Kepada yang berminat serta cepatlah ke kedai mudah aka memory Shop.  Keputusan akan diumumkan pada 4/5/2010. 

Aye harap dapat jadi orang yang bertuah kerana bulan Mei adalah bulan kelahiran Aye dan tarikh keputusan juga amat dekat dengan tarikh lahir aye.

~~~

Jumaat, 23 April 2010

My Sweet April's Giveaway @ ecatir

Assalamulaikum dan selamat sejahtera.

Berikut adalah entry aye untuk My Sweet April's Giveaway anjuran http://ecatir.blogspot.com/ .  Kalau masih ingat, tak berapa lama dulu (macam la lama sangat) aye ada buat entry berkenaan giveaway anjuran blog ecatir.  Entry berkenaan hanyalah kononya untuk pengenalan... ingatkan puan penganjur nak lah masukkan nama aye dalam senarai... ohhh tidak... rupanya tak cukup syarat.
logo giveaway

Macam mana nak story lagi ....
Oleh kerana puan echa (pemilik blog ecatir) bersungguh-sungguh memberi ingatan. Maka dengan sesungguhnya aye dengan ini menyertai giveaway. Aye harap entry kali ini memenuhi syarat puan echa...

Cadangan aye taklah bernas sangat cuma aye harapkan echa akan terus menyediakan entry dan karya yang bernas untuk pengikut2nye dan sesiapa saja yang jalan2 kat blog ecatir.  Oh ya!... Echa orang Melaka ye?... kalau boleh tiap kali entri adakan serangkap 2 pantun untuk kita orang jawab... heheheh... ngeeee

Siap...
~~~~~~~~~~~~~~~

~CHEMPAQA'S GIVEAWAY~

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera, 

Berikut adalah penyertaan aye untuk CHEMPAQA'S GIVEAWAY yang diadakan Sempena Anniversary PUAN CHEMPAQA yang ke 10....juga sebagai menghargai teman-teman yang banyak menyokong, memberi nasihat dan semangat dalam dunia blog.  Giveaway nie adalah sebagai tanda terima kasih yang tidak terhingga..maklumlah asam garam dunia blog nie macam2...hadiahnya taklah seberapa..tapi yang penting adalah keikhlasan PUAN CHEMPAQA kan?

Kategori A yang menjadi pilihan Aye: 
 
-terdiri daripada sebiji teko kangkung. 3 biji cawan kangkong cina, 1 milk jar (silver bamboo).
1 sugar pot (golden bamboo), 1 mangkok kecil wild roses
 ...WISH MY LUCK WAS HERE....

Jumaat, 2 April 2010

"MY SWEET APRIL'S GIVEAWAY"

Salam sejahtera.  Hari ni nak buat entry lagi tentang giveaway yang dianjurkan oleh Echa.  Alkisah ceritera giveaway ni seperti berikut:
Memandangkan Bulan April adalah bulan kelahiran Echa Maka  dengan rasa rendah dirinya Echa ingin merakamkan jutaan TERIMA KASIH tidak terhingga kepada semua followerssssss... commentorssssss... clickerssssssss
di blog ini.. :)
Oleh itu, sebagai tanda menghargai semua yang sentiasa menyokong blog ini samada secara langsung atau tak langsung... atau langsung tak nak sokong.. (takpe.. takpe.. mood ai baik harini)...  Echa nak buat GIVEAWAY seperti di atas... 

Syarat-syarat adalah seperti berikut:
Nak follow blog ini (hakikatnya aku bukan seorang blogger tegar) boleh.. kalau tak nak pun tak apa... ikut suka la... :) (baik kan?? baik kan?? ) heheh
Harus mengglamerkan banner di atas ni.. di SIDE dan di ENTRY masing-masing.. dengan tajuk "MY SWEET APRIL'S GIVEAWAY"
ADD link BLOG INI (Echa) di BLOG LIST anda semua... (kalau tak add.. nanti tak tau la.. apdet latest mengenai Giveaway ni kan?? kukuh tak alasan?? hehhe)
PALING PENTING... sila kemukakan cadangan / pandangan yang boleh diperbaiki di dalam BLOG INI.. 
CONTOH : Blog ni ... kalau letak gambar bogel mesti lagi glamer.. hahahaha.. gitulah yee.. 
Sila Tinggalkan LINK ENTRY anda di COMMENT BOX BLOG INI... tinggal kat SHOUTBOX.. tak dilayan yeee... 
* Dannnnn.. Sila buat STICKY MODE ye.. senang nak semak.. tq.. tq..

Pemenang dipilih berdasarkan :
cadangan / pandangan paling kreatif dan MASUK AKAL untuk blog ini... 
nak buat karangan 100 patah perkataan pun boleh.. 
tapi kalau simple dan padat lagi bagus... tak buang karen.. :)

HADIAH??? 
Mestilah ada.. 
dan HADIAH bukan lah ratusan ringgit.. saya pun pakai barang AVON sahaja.. 
bukan MAC dan sebagainya... 
tapi hadiah ni ikhlas dari saya untuk semua yang sudi menyokong blog ini... 
dan amat berbaloi-baloi yeee.. 
HADIAH saya (Echa) umumkan BILA SAYA (Echa) NAK UMUM... 
heheheh.. Mungkin esok... lusa.. minggu depan.. 
ataupun hari terakhir GIVEAWAY ini... 

SEKIAN... DAN SELAMAT JOIN GIVEAWAY INI!!!!
SUDI SUDIKAN LA YEEE... 
 ~~~~~~~~~~~~~~~
Catatan aye:  nanti nak buat karangan... baru cop tempat jer...boleh kan??

Khamis, 1 April 2010

Miss Dar's 1st Giveaway

Assalamualaikum dan salam sejahtera.  Setelah sekian lama menyepi dari giveaway, kali ini aye nak buat entry berkenaan penganjuran Giveaway oleh Miss Dar dari darling's blogspot sempena pembukaan darlingharis-on9shop.  Pemilik blog nak buat giveaway untuk bloggers yang sudi join.

Antara syarat penyertaan:-

1-Jadi follower darling's blog shop.
2-Download ini & ini
3-Buat 1 entri menarik mengenai darling's blog shop.
4-Tempekkan poster di atas ke sidebar blog anda.
5-Jangan lupa name referrer cuz referrer terfamous akan dapat hadiah jugak!
-->Untuk itu jangan lupa letakkan yangbaik-biz sebagai referrer dalam setiap penyertaan anda... kerana jika aye famous .... anda juga akan dapat hadiah... kira macam win-win situation
5-Spot-cek akan dijalankan pada bila-bila masa oleh penganjur (Miss Dar)
6-Jangan lupa send entri link giveaway ke emel (beautifulsoul_92@yahoo.com)
--> dan letakkan maklumkan juga penyertaan anda dalam ruangan ulasan (komen) pada entri ini (tumpang sekaki)

So ape tunggu lagi?? Marilah meriahkan giveaway ini!

Hadiahnya --- boleh jadi apa saja (could be anything)
Tarikh tamat giveaway - bila-bila masa (anytime)

Sebarang pertanyaan?? Jangan segan-segan nak tanya di sini
~~~~~~
Catatan: Referrer Aye:  MALAYSIA Giveaway
~~~~~~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...