Catatan

Tunjukkan catatan dari Mac 19, 2010

Giveaway Birthday Present for My Baby from Mama Icha

Imej
Sticky Mode untill 1 Disember 2010:  Giveaway Birthday Present for My Baby from Mama Icha

Bissmillahhirahmannirahim

Ini adalah 1st giveaway yang dibuat oleh Mama Icha sejak terciptanya blog ini, giveaway ini tercipta sempena tarikh lahir Icha yang pertama pada 5 Mei (eh-eh dekat2 dengan tarikh lahir aye lak).…so jomlah join…

Nak tahu kenapa Mama Icha pilih tajuk Giveaway niey??//...

>>Sebabnya Mama Icha nak baby u’oll (termasuk baby Aye) dapat hadiah sempena hari lahir baby u’oll dan baby Aye ...Kira macam hadiah harijadilah...

Nak tahu syarat2 tuk dapat present niey??...
>>Senang jerk...

~~ Giveaway niey bermula dari hari ini, 9 Mac hingga 1 Disember 2010....

~~WAJIB menjadi followers blog Mama Icha, Putri Farisha dan Izzat Akiff....yang belum tu lekas2 jadi followers...kalu x...disqualified...

~~Letak Banner di sidebar blog anda dan linkback ke giveaway tu...(WAJIB)


~~U o’ll wat 1 en3 mengenai tentang diri baby u’oll (kalu bleh wat entri sebulan sebelum tarikh lahir ba…

L:I:L:L:Y:S:H:O:P:P:E: birthday giveaway

Imej
Lillyshoppe Birthday Giveaway dianjurkan oleh tuan puan punya Lillyshoppe sempena ulang tahunnya yang ke-24.  Owww sweet 24 ... yeah yeah.. actually 3 ekor kucing yang dok mengintai tu di ambil dari blog penganjur giveaway ni... dah nak join giveaway ni... so kena la ada kaitan dengan pemiliknya kan....
Syarat penyertaannya tak lah berat sangat cuma buat jer entry yang berkaitan dan link kan ke blog Lillyshoppe. Hadiah untuk giveaway ni belum lagi ditentukan dan hadiah apa aye tak tau... yang penting aye join kan... hehehe (pasan!) Peraduan ni pun aye dapat tahu dari orang Taiping lagi...suka la.
Kepada puan Lillyshoppe ... aye ucapkan selamat ulang tahun semoga bertambah murah rezeki yang berkat dan panjang umur yang berkat untuk terus berbakti di muka bumi Allah.  Last but not least ... selamat berkenalan. Penganjur dan untuk keterangan lanjut klik Lillyshoppe Tarikh tutup:  11 April 2010 ~~~~~~

Penyertaan Ibu Hadif's Giveaway

Imej
Penyertaan pertama untuk blog ini.  Saja je tempek gambar tu... bukan syarat penyertaan pun cuma untuk entri dalam blog bagai ....Sebenarnya contest ni pun saya tahu dari blog orang Taiping (http://anakku-een.blogspot.com/2010/03/ibu-hadif-giveaway.html) Syarat penyertaan tak susah... senang jer...
untuk keterangan lanjut klik kat sini.

~~~