Halaman

nuffnang ads

~Followers~

Cari Blog Ini

nuffnang ads

Jumaat, 19 Mac 2010

Giveaway Birthday Present for My Baby from Mama Icha

Sticky Mode untill 1 Disember 2010:  Giveaway Birthday Present for My Baby from Mama Icha


Bissmillahhirahmannirahim

Ini adalah 1st giveaway yang dibuat oleh Mama Icha sejak terciptanya blog ini, giveaway ini tercipta sempena tarikh lahir Icha yang pertama pada 5 Mei (eh-eh dekat2 dengan tarikh lahir aye lak).…so jomlah join…

Nak tahu kenapa Mama Icha pilih tajuk Giveaway niey??//...

>>Sebabnya Mama Icha nak baby u’oll (termasuk baby Aye) dapat hadiah sempena hari lahir baby u’oll dan baby Aye ...Kira macam hadiah harijadilah...

Nak tahu syarat2 tuk dapat present niey??...
>>Senang jerk...

~~ Giveaway niey bermula dari hari ini, 9 Mac hingga 1 Disember 2010....

~~WAJIB menjadi followers blog Mama Icha, Putri Farisha dan Izzat Akiff....yang belum tu lekas2 jadi followers...kalu x...disqualified...

~~Letak Banner di sidebar blog anda dan linkback ke giveaway tu...(WAJIB)


~~U o’ll wat 1 en3 mengenai tentang diri baby u’oll (kalu bleh wat entri sebulan sebelum tarikh lahir baby anda,sebab senang mama icha nak blogwalking)......mesti ada butir2 diri seperti : Nama, Tarikh Lahir, Tempat Lahir, umur baby anda skang, berat dan tinggi semasa dilahirkan, perkembangan baby anda skang dan nama anda..jangan lupe gamba sekali...n pastikan wat sticker mode hingga ke tarikh lahir baby anda...

~~Baby u’oll mesti dilahirkan antara bulan April 2006 hingga bulan Disember 2009  (Tak jelas?....sila gi ker blog mama icha n go to chatbox mama icha...gerenti akan dibalas segala jawapan anda)....

~~Bagi yang lahir bulan 1 hingga bulan 3...soriler sebab bulannyer dah lepas...

~~Ni syarat yang perlu anda fahamkan....hanya 2 orang baby saje yang akan terpilih setiap bulan....dan jika dalam bulan April contohnya ade 5 baby yang sambut hari lahir....Wakil dari Mama Icha akan membuat undian dan hanya akan ade 2 baby saje yang layak untuk mendapat hadiah (kalu nak hadiah..buat entri yang sangat menarik untuk memancing undi)..dan jika hanya ade sorg baby yang lahir pada satu2 bulan...so hanya baby tu layak dapat hadiah..begitu jugak kalu hanya ade 2 baby dalam satu2 bulan....bertuah sungguh baby itu...hahahaha...
~~Mama Icha akan senaraikan name2 n gambar baby yang join giveaway niey dan akan update setiap bulan

~~Kalau dah siap entri anda sila linkback dan tinggalkan komen anda di entri niey....(WAJIB) (~dan juga kalau tak keberatan kat blog aye juga yer... nak tau juga sapa yang join... hehehehe)

~~Nak tahu hadiah2nyer..jeng jeng jeng...opppppppssssssss.....biarlah rahsia....mama Icha x nak bagi tau lagi.... biar supriseler katanya...

~~Jangan lupa untuk war2kan pada rakan2 anda...

:::::: sELamAt bErgiVEaWAy ::::::

Terima Kasih Kepada Yang Sudi Join Giveaway Niey.... .......

~~~~
Aye:  huh panjanglebar penerangannya... kalu tak paham lagi tak taula...
aye nak join juga tapi tunggu bulan 11 nanti... sebabnya anak aye lahir bulan 12 .... hehehehe...

L:I:L:L:Y:S:H:O:P:P:E: birthday giveaway

Lillyshoppe Birthday Giveaway dianjurkan oleh tuan puan punya Lillyshoppe sempena ulang tahunnya yang ke-24.  Owww sweet 24 ... yeah yeah..
actually 3 ekor kucing yang dok mengintai tu di ambil dari blog penganjur giveaway ni... dah nak join giveaway ni... so kena la ada kaitan dengan pemiliknya kan....

Syarat penyertaannya tak lah berat sangat cuma buat jer entry yang berkaitan dan link kan ke blog Lillyshoppe. Hadiah untuk giveaway ni belum lagi ditentukan dan hadiah apa aye tak tau... yang penting aye join kan... hehehe (pasan!)
Peraduan ni pun aye dapat tahu dari orang Taiping lagi...suka la.

Kepada puan Lillyshoppe ... aye ucapkan selamat ulang tahun semoga bertambah murah rezeki yang berkat dan panjang umur yang berkat untuk terus berbakti di muka bumi Allah.  Last but not least ... selamat berkenalan.
Penganjur dan untuk keterangan lanjut klik Lillyshoppe
Tarikh tutup:  11 April 2010
~~~~~~

Penyertaan Ibu Hadif's Giveaway

Penyertaan pertama untuk blog ini.  Saja je tempek gambar tu... bukan syarat penyertaan pun cuma untuk entri dalam blog bagai ....Sebenarnya contest ni pun saya tahu dari blog orang Taiping (http://anakku-een.blogspot.com/2010/03/ibu-hadif-giveaway.html)
Syarat penyertaan tak susah... senang jer...
untuk keterangan lanjut klik kat sini.

~~~
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers