nuffnang ads

~Followers~

Rabu, 24 Mac 2010

My-Alia.com March Giveaway!!!


my-alia.com menganjurkan giveaway untuk bulan Mac 2010

Caranya senang saja...


1. Menjadi Follower di My-Alia.com
2. Tinggalkan komen di entry ini... (cth: Saya nak join giveaway ini...)

Pemenang akan dipilih secara random oleh cik Alia...
Dan pemenang yang bertuah akan menerima hadiah seperti gambar di atas
(hadiah berupa 'fragrance' dari Lovely Lace berharga RM 29.90..)

**kalau ada hadiah lagi, my-alia.com  akan update

SO... jom join! :) giveaway berakhir pada 28 Mac. Pemenang akan diumumkan pada 29 Mac.
~~~~
Catatan:

Saya nak join giveaway ini, semoga terpilih di antara yang dipilih. Huhuhuhu
~~~

Selasa, 23 Mac 2010

First Give Away From Blink-Blink Brooch

First Give Away From Blink-Blink Brooch
Aye namakan set ini  Persis Cyan

Aye menyertai give away ini kerana ia merupakan give away yang pertama dianjurkan oleh Blink-Blink Brooch dan Aye juga sukakan Brooch yang berkilauan... persis mutiara gitu...

Syarat penyertaan tak lah susah sangat... cuma sayagnya, sekarang ni Aye sedang kekeringan idea nak mengarang panjang-panjang.

Tarikh tutup penyertaan adalah pada 31 Mac 2010. Untuk keterangan lanjut, klik kat sini

Ahad, 21 Mac 2010

Penyertaan - Giveaway Birthday Present for My Baby from Mama Icha

Salam Sejahtera, entri semalam dengan tajuk yang hampir sama baru cop tempat... kira macam booking la...rupa-rupanya belum lagi diambil kira oleh penganjur ... Mama Icha.... semak semula rupanya syarat wajib tak cukup.... hehehe... belum jadi pengikut lak.... okey Mama Icha... aye dah jadi follower yek... jgn tak layak lagik... pening la aye cam ni...

Penyertaan anak pertama (jangan mare.... sebab masih dalam syarat kan?)
Nama:  Muhammad Alif bin Ahmad Kamal
Tarikh Lahir:  8 Oktober 2006
Tempat Lahir:  Klinik Bersalin Yasmin, Lumut, Perak
Umur skang:  (kalu kira tarikh hari ni 21/3/2010) 3 tahun 7 bulan ... berapa hari?
Berat semasa lahir:  2.45 kg
Tingggi semasa lahir:  tak ingat lak.... kad tinggak kat umah di seri iskandar
Perkembangan baby anda skang:  dah sekolah (tadika kemas) .... dah buleh mewarna dengan cantiknya, menulis lebih kurang, mengira 1 - 10 dan belajar nak kira sampai 100... macam2 lagik... macam tak percaya plak umur baru masuk 1 tahun dah boleh cakap.... fasih sekali...

allif bersama sebahagian mainannya













Penyertaan Kedua
Nama: Irdina Huda binti binti Ahmad Kamal

Tarikh Lahir: 2 Disember 2007
Tempat Lahir: Klinik Bersalin Yasmin, Lumut, Perak
Umur skang: (kalu kira tarikh hari ni 21/3/2010) 2 tahun 3 bulan ... berapa hari?
Berat semasa lahir: 2.50 kg (lebih skit dari abangnya)
Tingggi semasa lahir: tak ingat lak.... kad tinggak kat umah di seri iskandar
Perkembangan baby anda skang: belum sekolah tapi dah minta nak skolah gak ikut abang dia... dah buleh mewarna ... menulis lebih kurang, mengira 1 - 10 masih lagi sangkut2... suka menyakat abangnya...
Diena .... ready nak sakat alif
 
Nak nama ummi diorang ker?
Nama Ummi:  Salatul Zarida binti Ishak

Jumaat, 19 Mac 2010

Giveaway Birthday Present for My Baby from Mama Icha

Sticky Mode untill 1 Disember 2010:  Giveaway Birthday Present for My Baby from Mama Icha


Bissmillahhirahmannirahim

Ini adalah 1st giveaway yang dibuat oleh Mama Icha sejak terciptanya blog ini, giveaway ini tercipta sempena tarikh lahir Icha yang pertama pada 5 Mei (eh-eh dekat2 dengan tarikh lahir aye lak).…so jomlah join…

Nak tahu kenapa Mama Icha pilih tajuk Giveaway niey??//...

>>Sebabnya Mama Icha nak baby u’oll (termasuk baby Aye) dapat hadiah sempena hari lahir baby u’oll dan baby Aye ...Kira macam hadiah harijadilah...

Nak tahu syarat2 tuk dapat present niey??...
>>Senang jerk...

~~ Giveaway niey bermula dari hari ini, 9 Mac hingga 1 Disember 2010....

~~WAJIB menjadi followers blog Mama Icha, Putri Farisha dan Izzat Akiff....yang belum tu lekas2 jadi followers...kalu x...disqualified...

~~Letak Banner di sidebar blog anda dan linkback ke giveaway tu...(WAJIB)


~~U o’ll wat 1 en3 mengenai tentang diri baby u’oll (kalu bleh wat entri sebulan sebelum tarikh lahir baby anda,sebab senang mama icha nak blogwalking)......mesti ada butir2 diri seperti : Nama, Tarikh Lahir, Tempat Lahir, umur baby anda skang, berat dan tinggi semasa dilahirkan, perkembangan baby anda skang dan nama anda..jangan lupe gamba sekali...n pastikan wat sticker mode hingga ke tarikh lahir baby anda...

~~Baby u’oll mesti dilahirkan antara bulan April 2006 hingga bulan Disember 2009  (Tak jelas?....sila gi ker blog mama icha n go to chatbox mama icha...gerenti akan dibalas segala jawapan anda)....

~~Bagi yang lahir bulan 1 hingga bulan 3...soriler sebab bulannyer dah lepas...

~~Ni syarat yang perlu anda fahamkan....hanya 2 orang baby saje yang akan terpilih setiap bulan....dan jika dalam bulan April contohnya ade 5 baby yang sambut hari lahir....Wakil dari Mama Icha akan membuat undian dan hanya akan ade 2 baby saje yang layak untuk mendapat hadiah (kalu nak hadiah..buat entri yang sangat menarik untuk memancing undi)..dan jika hanya ade sorg baby yang lahir pada satu2 bulan...so hanya baby tu layak dapat hadiah..begitu jugak kalu hanya ade 2 baby dalam satu2 bulan....bertuah sungguh baby itu...hahahaha...
~~Mama Icha akan senaraikan name2 n gambar baby yang join giveaway niey dan akan update setiap bulan

~~Kalau dah siap entri anda sila linkback dan tinggalkan komen anda di entri niey....(WAJIB) (~dan juga kalau tak keberatan kat blog aye juga yer... nak tau juga sapa yang join... hehehehe)

~~Nak tahu hadiah2nyer..jeng jeng jeng...opppppppssssssss.....biarlah rahsia....mama Icha x nak bagi tau lagi.... biar supriseler katanya...

~~Jangan lupa untuk war2kan pada rakan2 anda...

:::::: sELamAt bErgiVEaWAy ::::::

Terima Kasih Kepada Yang Sudi Join Giveaway Niey.... .......

~~~~
Aye:  huh panjanglebar penerangannya... kalu tak paham lagi tak taula...
aye nak join juga tapi tunggu bulan 11 nanti... sebabnya anak aye lahir bulan 12 .... hehehehe...

L:I:L:L:Y:S:H:O:P:P:E: birthday giveaway

Lillyshoppe Birthday Giveaway dianjurkan oleh tuan puan punya Lillyshoppe sempena ulang tahunnya yang ke-24.  Owww sweet 24 ... yeah yeah..
actually 3 ekor kucing yang dok mengintai tu di ambil dari blog penganjur giveaway ni... dah nak join giveaway ni... so kena la ada kaitan dengan pemiliknya kan....

Syarat penyertaannya tak lah berat sangat cuma buat jer entry yang berkaitan dan link kan ke blog Lillyshoppe. Hadiah untuk giveaway ni belum lagi ditentukan dan hadiah apa aye tak tau... yang penting aye join kan... hehehe (pasan!)
Peraduan ni pun aye dapat tahu dari orang Taiping lagi...suka la.

Kepada puan Lillyshoppe ... aye ucapkan selamat ulang tahun semoga bertambah murah rezeki yang berkat dan panjang umur yang berkat untuk terus berbakti di muka bumi Allah.  Last but not least ... selamat berkenalan.
Penganjur dan untuk keterangan lanjut klik Lillyshoppe
Tarikh tutup:  11 April 2010
~~~~~~

Penyertaan Ibu Hadif's Giveaway

Penyertaan pertama untuk blog ini.  Saja je tempek gambar tu... bukan syarat penyertaan pun cuma untuk entri dalam blog bagai ....Sebenarnya contest ni pun saya tahu dari blog orang Taiping (http://anakku-een.blogspot.com/2010/03/ibu-hadif-giveaway.html)
Syarat penyertaan tak susah... senang jer...
untuk keterangan lanjut klik kat sini.

~~~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...