Catatan

Tunjukkan catatan dari Mei 7, 2010

Ilhanryan Mother's Day Lucky Draw

Imej
Assalamualaikum dan salam sejahtera,

Entri kali ini adalah bersempena dengan penyertaan Lucky Dray sempena Hari Ibu.  Hadiah bagi Lucky Draw ini ditaja oleh Ilhanryan dan aivee emart.
Tajuk : Ilhanryan Mother's Day Lucky Draw Tarikh : Bermula dari 7-30 May 2010
Syarat-syarat penyertaan ada di sini
gambar berikut adalah hadiah yang menanti ibu-ibu yang bertuah. ~~~ Aye dah melawat storeAiVee Emart.  Macam2 ada, untuk ibu juga ada ingatkan untuk anak-anak aje. Antara barang yang menarik perhatian aye adalah... layan lah gambar2 kat bawah ni ye.. baju pink ni kalau dapat kat Irdina... habis hati lah dia... suka sangat warna pink
Baju ni pulak ... untuk boys aye ... Alif... suka dengan kartun Bob The Builder sebab ada lori dan tools yang bermacam2
Haaa.... yang ini sesuai sangat2 lah dengan aye... warnanya cantik... boleh la nak isi kain baju anak2 untuk balik kampung sehari dua. ~~~~~~~~~~~~~ Last but not least... ada hadiah misteri juga ... gambarnya nanti penganjur akan umumkan dan aye akan…