Catatan

Tunjukkan catatan dari Ogos 2, 2010

moment with newborn baby contest

Imej
Assalamualaikum dan selamat sejahtera,

moment with newborn baby contest... closing date 31/8/2010 untuk maklumat lebih lanjut klik pada link di atas. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Berikut adalah penyertaan aye untuk contest ini....very good luck to me...
nama : IRDINA HUDA BINTI AHMAD KAMAL tarikh lahir : 2/12/2007 berat semasa lahir : 2.5kg umur ketika gambar diambil : within 1 - 2 hour after delivery nama ibu : SALATUL ZARIDA ISHAK mail : eydamal@hotmail.com cerita disebalik gambar : ditangkap sendiri guna handphone, atas riba dan atas katil kat wad di Klinik Bersalin Yasmin, masa tu tak der orang, hubby balik ke rumah mak mandi dan tukar baju, misi dan doktor baru keluar, tak der apa nak buat lagipun rasa macam dah kuat. My lovely little girls... second baby ... gambar anak pertama tak sempat nak d/load.
thanks.