~Followers~

nuffnang ads

Selasa, 29 Mac 2011

GIVEAWAY WARNA-WARNA PELANGI

Assalamualaikum dan selamat sejahtera 1 Malaysia,





untuk syarat seterusnya sila klik pada gambar di atas atau pada gambar di side bar... kat sebelah kanan...

Gambar aye yang ori tau!

keterangan gambar:
dua adik beradik ni anak-anak aye (alif dan diena) sedang 'berenang' dalam kolam bola di Marry Brown Batu Gajah.  Tak sangka pulak bola-bola yang berwarna warni tu nanti buleh masuk dalam giveaway pelangi nih. 

~~~~~~~~~~~~~~~

Giveaway akan berakhir pada 15 April 2011

Isnin, 28 Mac 2011

Tupperware Kakakshop nak bagi Tupperware Percuma

Assalamualaikum dan selamat sejahtera 1 Malaysia,



untuk maklumat seterusnya sila klik pada gambar di atas atau pada link di bawah dan boleh juga pada gambar di sidebar


Giveaway ini akan berakhir pada 7 April 2011.

Ahad, 27 Mac 2011

Sabtu, 26 Mac 2011

Jemari Asmara 2nd GiveAway!!

Assalamualaikum dan selamat sejahtera,




GA ini dianjurkan sempena 3 perkara:


i. Ulang tahun perkahwinan ibu dan ayah yang ke 8 tahun hijrah pada 12 Rabiulawal 1432H

ii. Pembukaan Asmara Collections @ http://jemariasmaraonlinebiz.blogspot.com/

iii. Jemari Asmara bakal berusia 3 bulan pada 23 Februari 2011

Untuk menyertai GA ini sila klik kat Jemari Asmara bukan Jemari Asrama... hehehe
~~~~~~~~~~~ 
Referrer:  Izzatul Iman

Cabutan Bertuah Dunia Beli Belah

Assalamualaikum dan selamat sejahtera,



Tarikh tutup : 31 MAC 2011


Hadiah : Coklat - kali ini..

MUMMY NAK KASI GIFT LAGI!!!!! | Perhatian! kepada semua pengikut blog ini

Assalamualaikum dan selamat sejahtera 1 Malaysia,

MUMMY NAK KASI GIFT LAGI!!!!!


nak hadiah?... klik kat gambar di atas, Mummy Danny nak bagi hadiah kepada folower nyer.... klik kat sini juga untuk keterangan seterusnya.

Aye nak tag semua pengikut blog ini...

Selamat mencuba!

Selasa, 8 Mac 2011

'Giveaway Rama-Rama Merah' by Izzatul Iman

Selamat sejahtera 1Malaysia,


Giveaway RAma-Ramah Merah by Izzatul Iman.  Untuk keterangan dan maklumat lanjut klik pada gambar rama-rama kat atas...


sangat mudah dan senang... untuk tambah kenalan di alam maya...

terima kasih.

Mrs Zack Buat Give Away Lagi!!!!!

Selamat sejahtera 1Malaysia,


setelah sekian lama tak update ini blog, maka hari (eh .. malam ler) blog ini diupdate dengan menyertai give away anjuran Mrs Zack.  Klik la juga pada gambar/banner kat atas untuk dapatkan maklumat dan keterangan lanjut.


gambar yang dipertaruhkan... kenapa gambar nih?
haaa... sebabnya hadiah kat banner tu adalah buku cerita kanak2 kan... ala bedtime stories!!! so yang sesuai dibacakan kepada mereka adalah ibu dan ayahnya... maaf lah buat masa nie... ibu dah ayah mereka low profile sikit... tak nak publish nanti terlebih glamor pulak...
ececeh... panjang pulak celotehnya... okeh lah puan penganjur... semoga gambar ini dapat diterima...

terima kasih.

p/s:  tarikh tutup adalah 10 Mac 2011

update:  tersenarai sebagai pemenang... terima kasih kepada Mrs. Zack... rezeki alif dan diena... yesss

Selasa, 1 Mac 2011

Ibu Hadif Giveaway 1/2011

Selamat sejahtera 1Malaysia,

melekat sehingga 1 Mac 2011

Ibu Hadif Giveaway kali pertama bagi tahun 2011.  Untuk menyertai dan dapatkan maklumat lanjut jom klik blog GA & Contest Ibu Hadif.

Hadiah:

cutlery holder

cepat!!! tarikh tutup adalah pada 1 Mac 2011

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...