nuffnang ads

~Followers~

Ahad, 22 Januari 2012

2nd Anniversary Giveaway by DAS

Assalamualaikum dan selamat sejahtera 1Malaysia







Giveaway ini akan berlangsung bermula hari ini 5 Januari 2012 sehingga 31 Januari 2012 jam 12tgh malam.


Answer & Get Lucky!

Assalamualaikum dan selamat sejahtera,



gambar di atas ambil dari SINI.  Cantikkan?... cantik... Yang sebenarnya, pemilik blog berkenaan sedang menganjurkan survey dan lucky draw, kiranya 2 dalam 1 lah ni.

Yangbaik pun kiranya dalam berjalan-jalan sambil lompat-lompat blog terjumpa juga blog lalaland dan terus teruja untuk menjawab soalan-soalan yang dikemukakan.  Soalan dalam bahasa Inggeris tapi nak jawab dalam bahasa Malaysia... hik hik hik...


1. What are the things you expected to see/get/buy at Moving Out sale? (eg: books, toys, souvenirs, appliances, bags etc)

Jawapan:  barangan kraftangan dan cenderamata


2. Whats the expected price range for the answer(s) above? (eg: from RM1 - RM10)

Jawapan:  RM 10.00 - RM50.00


3. How many percents should go to Charity? give example on the products and prices (eg: 10% on toys or 50% on clothes; pls give reasonable answers)

Jawapan:  5% dari setiap item, pun dah kira banyak sebabnya kalau nak ikut zakat hanya 2.5% jer dari harta kan?


Selesai sudah...

Sekian dulu...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...