~Followers~

nuffnang ads

Sabtu, 22 Oktober 2016

PRomosi DA DI DU Blouse Muslimah Juwita

PRomosi DA DI DU Blouse Muslimah Juwita


Assalamualaikum dan selamat sejahtera

PRomosi DA DI DU Blouse Muslimah Juwita. Makin berdebar-debar nak tunggu offer yang best-best..Hari ni starina nak menghebahkan lagi PROMOSI yang best!!..PROMOSI Blouse Juwita Songket DA DI DU.

Kepada peminat songket ini masanya tambahkan drawer anda dengan kegorjesan blouse ni!! Yang tak minat, anda tidak perlu risau gerenti terminat Juwita Blouse Songket (JBS) 😍😍 tak cuba tak tahu, dah Cuba baru tahu..mesti jatuh hati punyer ..

Material Juwita Blouse tip top gitu..guna cotton bali yang lembut, super comfy..πŸ‘πŸ»

HARGA ni nak bagitau dulu-dulu RM90.00. Kini tidak perlu risau kami nak bagi ‘LINE CLEAR’ RM50.00, harga termasuk postage ke semenanjung, bagi sabah dan sarawak tambah RM5.00.

Amacam best tak???

😱😱nak bagi lagi SPECIAL, beli 1 blouse dapat lagi 1 hadiah misteri

Macam mana nak order, macam mana nak order??tak sabar-sabar!!!

Senang jew…pilih warna dan size, order nak berapa pasang, dan whatsapp sekarang ke nombor 019-4481927.




















Jangan tunggu lama-lama, nanti tambah lagi DA DI DU di jiwa anda tu…dapatkan sekarang, promosi terhad !!!dah habis memang takde restock.

Jom dapatkan sekarang PRomosi DA DI DU Blouse Muslimah Juwita.

posted from Bloggeroid

Blouse Muslimah | Emma Blouse Series

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


Blouse Muslimah |  Emma Blouse Series


🌸🌸🌸 Exclusive Edition - Emma Blouse Series 🌸🌸🌸

☑️ Blouse Muslimah dengan Jahitan  berkualiti Tinggi menjamin keselesaan & keanggunan
☑️ Fabric jenis creepe silk yang berkualiti
☑️ SIZE . S, M, L, XL, XXL
    
πŸ’° HARGA JUALAN SEMENANJUNG RM59 ( TERMASUk POS)
    
πŸ’° HARGA JUALAN SABAH SARAWAK  RM64 (TERMASUK POS)

* Saiz XXL Tambah RM5

      ** GAMBAR / COLOR Baju  ADALAH 90% REAL COLOR


☑  SMS / WHATSAPP : 019-4481927



      









             









Dapatkan segera Blouse Muslimah |  Emma Blouse Series

(^-^)

Jumaat, 21 Oktober 2016

Kurung Pahang Lipat Batik Koleksi Sopan Klasik

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


Kurung Pahang Lipat Batik Koleksi Sopan Klasik


🌸🌸🌸 Classique Courtois Collection 🌸🌸🌸

πŸ’• Classique Courtois bermaksud Koleksi Sopan klasik dalam bahasa French.  Koleksi CCC, Padanan elemen Dokoh yang 'Trendy' & kain bercorak.

Kelebihan koleksi CCC


☑️ Baju dari Fabric Valentino Soluna Gred A
☑️ Fabrik mewah dengan kesan 'Terjatuh' yang elegan .
☑️  Potongan yang di sukai ramai

  • KURUNG PAHANG
  • kain LIPAT BATIK
  • DOKOH (HOT STAMPED ironed) 
  • menyerlahkan keayuan dan keanggunan si pemakai

☑️  Kurung yang dijahit sempurna dengan jaminan kualiti demi kepuasan si pemakai .
 
☑️ SIZE SS,S,M,L,XL,XXL


Harga Jualan


πŸ’° HARGA JUALAN SEMENANJUNG  :  RM150.00 (TERMASUK POS)
 
πŸ’° HARGA JUALAN SABAH/SARAWAK :  RM155.00 (TERMASUK POS)
 
πŸ’°**SAIZ XXL TAMBAH RM20.00


 ** GAMBAR / COLOR BAJU DI PATUNG ADALAH 90% REAL COLOR

☑  SMS / WHATSAPP : 019-4481927




CCC90
Saiz:  SS, S, M, L, XL, XXL

Khamis, 20 Oktober 2016

Kurung Moden dipadankan dengan Kain Duyung

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


Kurung Moden dipadankan dengan Kain Duyung


πŸ’žπŸ’žπŸ’ž Starina - Caroline Beads Series πŸ’žπŸ’žπŸ’ž

SPECIAL & EXCLUSIVE

^ ☑ EDISI TERHAD : Potongan kurung moden berzip belakang dan ada dat untuk lebih menyerlahkan keayuan dan keanggunan si pemakai.

^ ☑ Baju daripada Fabrik Roberto Cavalli Silk yang Mewah & Berkualiti Tinggi .

^☑ Padanan Fabrik kain bercorak abstrak anggun - material Galaxy Printed Silk

^☑ Bahagian TEPI baju di jahit dengan 'Beads' menampakkan kelainan dan gaya sentuhan Elegan yang tersendiri.

^☑ Baju kurung yang dijahit sempurna dengan JAMINAN kualiti kepuasan hati si pemakai.

✨ SAIZ S,M,L,XL,XXL ( 5 color )

πŸ’° HARGA JUALAN SEMENANJUNG RM150 (TERMASUK POS)
πŸ’° HARGA JUALAN SABAH SARAWAK RM155 (TERMASUK POS)
Saiz XXL Tambah RM20
(πŸ’₯ Harga asal RM210 sm/ rm125 ss)

☑  GAMBAR / COLOR BAJU model ADALAH 95% REAL COLOR

☑  SMS / WHATSAPP : 019-4481927


























Starina - Caroline Beads Series Kurung Moden di padankan dengan Kain Duyung
posted from Bloggeroid

Rabu, 5 Oktober 2016

Inspired Eliesaab | Kain berkualiti dengan harga mampu milik

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


Inspired Eliesaab | Kain berkualiti dengan harga mampu milik


Inginkan kain pasang yang berkualiti dengan harga mampu milik? Idamkan kain pasang yang exclusive ala-ala artis dan butik terkenal? Marilah follow instagram akak @ybkraf dan fb akak juga ybkraf untuk dapatkan kain-kain idaman cik adik manis 😘


Nah! sekarang ni akak nak bagi korang semua rambang mata lagi! 


Inspired Eliesaab / LRC



πŸ“ŒHarga Preorder :  RM25/m
πŸ“ŒHarga Ready stock :  RM28/m
πŸ“ŒMaterial vanille dull satin sama macam minaz
πŸ“ŒBidang 60"
πŸ“ŒTerdapat dalam 3 warna/corak pilihan ramai:- 

  • jalur hitam - warna latar krim
  • jalur hitam - warna latah kuning
  • jalur merah jambu - warna latar krim


❗️ETA early November 16
❗️Pre order. Jenis TAK SABAR JANGAN ORDER 
❗️Batal order deposit akan burn
❗️Deposit RM10/pasang
❗️ada 3 pilihan warna 
❗️sesiapa berminat nak beli kayu (50m) PM tepi untuk dapatkan harga terlajak kebabomm


Hubungi akak di sms/Whatsapp :  019-4481927 


Inspired Eliesaab

Inspired Eliesaab 

1.  jalur merah jambu - warna latar krim
2.  jalur hitam - warna latar krim
3.  jalur hitam - warna latah kuning




1.  jalur hitam - warna latar krim
2.  jalur merah jambu - warna latar krim
3.  jalur hitam - warna latah kuning





Inspired Eliesaab





Contoh pemakaian Inspired Eliesaab



#kainsatin #satinmurah #kainpasangmurah #satin #kainelamurah #textile #cottonlover #dullsatin
#kainmurah #cottonsatin #bridesmaid #dulanggirls #dulangboys #minazlovers #leeyanarahman #kainmurah #songket #kainpasang #kainela #cotton #cottonbatik #dropshipmalaysia #minazroselle #inspiredroselle 


^-^

Isnin, 26 September 2016

Baju Kurung Moden Songket Cetak

Baju Kurung Moden Songket Cetak


Assalamualaikum dan selamat sejahtera


Baju Kurung Moden Songket Cetak kini semakin mendapat tempat di kalangan peminat baju kurung. Baju kurung moden juga sebahagian daripada budaya rakyat Malaysia, tidak lapuk dek hujan tak lengkang dek panas.

Baju kurung kali ini diberi nama Adora Claretta Meisie.  

Apa yang menarik mengenai baju kurung ini adalah:

☑️ Special Modern Design:

  • KAIN BAWAH dari jenis "Printed Songket (CrepeSilk) " dipadankan dengan kain "Valentino CREPE" 

☑️ Alami kepuasan pemakaian daripada Fabrik yang bermutu tinggi dan dijamin berkualiti.

☑️ LIMITED EDITION :

  • a) Potongan kurung moden berzip belakang dan ada dat untuk lebih menyerlahkan keayuan dan keanggunan si pemakai. 
  • b) KAIN bawah daripada cutting 'Duyung' ( kembang Payung ) yang amat sesuai dipadankan dengan baju kurung moden .


☑️ Bahagian leher dan lengan baju yang dicantum dengan kain corak songket menampakkan kelainan yang tersendiri.

☑️ Kain yang dijahit sempurna dengan potongan 6 panel yang kemas dan terperinci.
 
☑️ LIMITED SIZE : S,M,L,XL
 
πŸ’° HARGA SEPASANG:  RM170.00 (SEMENANJUNG) / RM175.00 (SABAH/SARAWAK)
** HARGA TERMASUK POS.


      ** GAMBAR / COLOR BAJU DI PATUNG ADALAH 90% WARNA ASAL


Jom laksanakan tempahan anda sekarang:

Whatsapp / sms / telegram : 

+60194481927



















































Pastikan Baju Kurung Moden Songket Cetak ini menjadi sebahagian daripada koleksi anda.

Terima kasih baca entri ini, Baju Kurung Moden Songket Cetak.

Sabtu, 24 September 2016

Japanese Cotton Songket Design Bunga Klasik

Japanese Cotton Songket Design Bunga Klasik


Assalamualaikum dan selamat sejahtera,


✔100 % Japanese Cotton

✂Bidang 45
✂Min 2 meter setiap corak (boleh request ikut meter)

boleh pilih nak matching dlm gmbr atau nak corak sahaja pun boleh

Keistimewaan cotton kami:
√ tak jarang
√ tak kecut
√ tak berbulu lepas basuh
√ tak renyuk
√ mudah digosok
√ sejuk & selesa dipakai
√ _Ready stock_
√ _Buy more, pay less_


Berhenti di sini,

Anda pasti tertarik dengan cotton ini bujan sahaja kerana design yang klasik tetapi kerana kualiti kain dan perkhidmatan... anda pasti puas Hati


HARGA sepasang Rm75 termasuk pos

Whatsapp / sms / telegram : +60194481927


Jom buat pilihan anda










Terima kasih. Japanese Cotton Songket Design Bunga Klasik

posted from Bloggeroid

Ahad, 18 September 2016

Flannel Tunic Muslimah

Flannel Tunic Muslimah


Assalamualaikum dan selamat sejahtera

Jom tambah koleksi Tunic Muslimah. Tunic muslimah kini semakin mendapat perhatian dikalangan peminat fesyen tanah air.

πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯ Exclusive Edition - Flannel Tunic Collection πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯

Keistimewaan Flannel Tunic:

√ ☑ Jahitan berkualiti Tinggi menjamin keselesaan & keanggunan .
√ ☑ Fabrik Dull Satin yang Mewah & Berkualiti Tinggi
√ Tidak jarang
√ Tidak Panas
√ Mudah Digosok, dan tidak mudah berkedut

Terdapat dalam pelbagai pilihan saiz; S, M, L, XL & XXL.

πŸ’° HARGA : SEMENANJUNG RM69.00 (TERMASUK POS)

πŸ’° HARGA : SABAH SARAWAK RM74.00 (TERMASUK POS)

Untuk Saiz XXL add RM5

GAMBAR / COLOR Baju ADALAH 90% REAL COLOR

Whatsapp/sms/Telegram :
+6019-4481927














Jadikan
Flannel Tunic Muslimah** sebagai koleksi pakaian anda.

posted from Bloggeroid

Rabu, 14 September 2016

Kurung Pahang Susun Tepi | Dokoh Series

Kurung Pahang Susun Tepi |  Dokoh Series


Assalamualaikum dan selamat sejahtera

Kurung Pahang Susun Tepi |  Dokoh Series ❤️❤️❤️ Starina  'Belleza Fiesta' (SBF) ❤️❤️❤️

πŸ’₯ Koleksi SBF - Padanan elemen Dokoh yang terkini & kain Songket cetak bercorak abstrak moden.

πŸ’₯ Baju dari Fabrik Valentino Soluna Gred A - Fabrik mewah dengan kesan terjatuh yang elegan.
   
πŸ’₯ EDISI TERHAD : Potongan yang disukai ramai iaitu KURUNG PAHANG, kain SUSUN TEPI  dan DOKOH (HOT STAMPED ironed) untuk lebih menyerlahkan keayuan dan keanggunan si pemakai.
   
πŸ’₯ KAIN sarung dari fabrik COTTON  'Printed Songket' berkualiti tinggi dengan corak Moden Abstrak.

πŸ’₯ Kurung  yang dijahit sempurna dengan jaminan kualiti demi kepuasan si pemakai .
   
☑️  Terdapat dalam pelbagai saiz  :  SS, S, M, L, XL.
   
πŸ’° HARGA HANYA :  RM160.00 (SEMENANJUNG) / RM165.00 (SABAH/SARAWAK) (TERMASUK POS)
   
      ** GAMBAR / COLOR BAJU DI PATUNG ADALAH 90% REAL COLOR

☑️  Whatsapp / SMS / Telegram :  +6019-4481927












Kurung Pahang Susun Tepi |  Dokoh Series



Ahad, 11 September 2016

M'PAYA INTERNATIONAL INSPIRED PERFUME

M'PAYA INTERNATIONAL INSPIRED PERFUME


Assalamualaikum dan selamat sejahtera

M'PAYA INTERNATIONAL INSPIRED PERFUME

πŸ’‹πŸ’‹BAU YANG MENGODA.!!

INI BUKAN PERFUME BIASA DAH KENAL KOMPEM TERUS JATUH CINTA😍😍..!!

✅ Minyak Wangi Ini Sangat "LUAR BiASA HEBAT"

Kehebatan M'PAYA Inspired Perfume?
~☑Inspired perfume kami hanya dari World Top Brand Perfume
~☑Bauan 100% sama seperti Original Perfumes
~ Tahan lebih 8 jam di badan dan lasting di baju sehingga 2-3 hari.
~ Boleh dibawa untuk solat kerana tiada kandungan alkohol terlarang
~ Packaging yang lebih elegant, tahan lasak & mudah untuk dibawa kemana-mana

Paling WIN ?
✔ Kami menjual dengan harga RM65 ( Postage RM7 sm/ RM12 ss)

✖BUKAN 25ml
✖BUKAN 35ml
✔TETAPI 50ml✨

" LEBIH BESAR LEBIH NILAI "

DAH TERGODA ??Tunggu Ape Lagi JOM ORDER SEKARANG!!

Jangan Tunggu Lama2 Tau...

PILIH saja Bau Pilihan Anda

PERFUME MEN
- invictus
- desire red
- 1million
- armani code
- Boss
- Starwalker


PERFUME WANITA
- lady million
- bombshell
- gucci flora
- forbidden rose
- bright crystal
- jadore
- miracle
- leau dissey


Whatsapp / sms / telegram : +60194481927







Dapatkan sekarang M'PAYA INTERNATIONAL INSPIRED PERFUME

posted from Bloggeroid

Sabtu, 10 September 2016

Kurung Moden Songket Starina d'Amor

Kurung Moden Songket Starina d'Amor

Assalamualaikum dan selamat sejahtera

Starina - d'Amor Songket Kurung Moden Series, paling istimewa dan sesuai untuk anda yang mencari kelainan dalam berbaju kurung.

√ SPECIAL & EXCLUSIVE : Kurung Moden Design di padankan dengan Kain Duyung .

√ LIMITED EDITION : Potongan kurung moden berzip belakang dan ada dat untuk lebih menyerlahkan keayuan dan keanggunan si pemakai.

√ Baju kurung daripada Fabrik Valentino Silk yang Mewah & Berkualiti Tinggi .

√ Bahagian depan baju di tampal DOKOH menampakkan kelainan dan gaya sentuhan Elegan yang tersendiri.

√ Baju kurung yang dijahit sempurna dengan JAMINAN kualiti kepuasan hati si pemakai.

√ Kain Duyung dijahit daripada Material Songket Pakistan

√ Didatangkan dalam 4 SAIZ S,M,L,XL dan 3 warna.

πŸ’° HARGA JUALAN SEMENANJUNG RM130 (TERMASUK POS)

πŸ’° HARGA JUALAN SABAH SARAWAK RM135 (TERMASUK POS)

** GAMBAR / COLOR BAJU model ADALAH 95% REAL Color

Whatsaap : +60194481927















Kurung Moden Songket Starina d'Amor

posted from Bloggeroid

Jumaat, 26 Ogos 2016

Dubai Cotton lembut dan selesa

Dubai Cotton lembut dan selesa


Assalamualaikum dan selamat sejahtera

Dubai Cotton lembut dan selesa.  Perhatian kepada penggemar Dubai Cotton, tidak dilupakan juga kepada anda yang baru hendak mengenail Dubai Cotton.

Dubai cotton mempunyai bidang kain yang agak panjang iaitu 56 ini.  Maka 3.5 meter sahaja sudag mencukupi untuk dijadikan sepasang baju kurang dewasa yang cantik dan selesa.

Untuk maklumat lanjut, hubungi kami melalui Whatsapp/Telegram/sms 019-4481927

Berikut adalah barisan design terkini Dubai Cotton untuk dijadikan pilihan anda.


DC105

Isnin, 15 Ogos 2016

Corak Tribal pada Japanese Cotton

Corak Tribal pada Japanese Cotton


Perhatian kepada peminat Japanese Cotton dan corak Tribal
Kini, Corak Tribal juga boleh didapati pada kain Japanese Cotton dengan padanan warna terang dan warna lembut.

Pastikan anda memiliki kain ini sebagai koleksi.

Jangan lepaskan peluang ini kerana Japanese Cotton merupakan kain yang selesa dalam apa juga corak dan warna.

Dapatkan tawaran istimewa dari YBKraf

Hubungi Whatsapp/Telegram/sms
019-4481927


Warna lembut - Kod I, J, K, L, M, N

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...