Halaman

nuffnang ads

~Followers~

Cari Blog Ini

nuffnang ads

Sabtu, 22 Oktober 2016

PRomosi DA DI DU Blouse Muslimah Juwita

PRomosi DA DI DU Blouse Muslimah Juwita


Assalamualaikum dan selamat sejahtera

PRomosi DA DI DU Blouse Muslimah Juwita. Makin berdebar-debar nak tunggu offer yang best-best..Hari ni starina nak menghebahkan lagi PROMOSI yang best!!..PROMOSI Blouse Juwita Songket DA DI DU.

Kepada peminat songket ini masanya tambahkan drawer anda dengan kegorjesan blouse ni!! Yang tak minat, anda tidak perlu risau gerenti terminat Juwita Blouse Songket (JBS) 😍😍 tak cuba tak tahu, dah Cuba baru tahu..mesti jatuh hati punyer ..

Material Juwita Blouse tip top gitu..guna cotton bali yang lembut, super comfy..πŸ‘πŸ»

HARGA ni nak bagitau dulu-dulu RM90.00. Kini tidak perlu risau kami nak bagi ‘LINE CLEAR’ RM50.00, harga termasuk postage ke semenanjung, bagi sabah dan sarawak tambah RM5.00.

Amacam best tak???

😱😱nak bagi lagi SPECIAL, beli 1 blouse dapat lagi 1 hadiah misteri

Macam mana nak order, macam mana nak order??tak sabar-sabar!!!

Senang jew…pilih warna dan size, order nak berapa pasang, dan whatsapp sekarang ke nombor 019-4481927.




















Jangan tunggu lama-lama, nanti tambah lagi DA DI DU di jiwa anda tu…dapatkan sekarang, promosi terhad !!!dah habis memang takde restock.

Jom dapatkan sekarang PRomosi DA DI DU Blouse Muslimah Juwita.

posted from Bloggeroid

Blouse Muslimah | Emma Blouse Series

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


Blouse Muslimah |  Emma Blouse Series


🌸🌸🌸 Exclusive Edition - Emma Blouse Series 🌸🌸🌸

☑️ Blouse Muslimah dengan Jahitan  berkualiti Tinggi menjamin keselesaan & keanggunan
☑️ Fabric jenis creepe silk yang berkualiti
☑️ SIZE . S, M, L, XL, XXL
    
πŸ’° HARGA JUALAN SEMENANJUNG RM59 ( TERMASUk POS)
    
πŸ’° HARGA JUALAN SABAH SARAWAK  RM64 (TERMASUK POS)

* Saiz XXL Tambah RM5

      ** GAMBAR / COLOR Baju  ADALAH 90% REAL COLOR


☑  SMS / WHATSAPP : 019-4481927



      









             









Dapatkan segera Blouse Muslimah |  Emma Blouse Series

(^-^)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers